Zing mee in Projectkoor Passio

geloofsgemeenschap: Dominicus

Zing mee op Culturele Zondag Go West! Bent u een ervaren zanger en hebt u zin in een bijzonder muzikaal evenement? Zing dan mee in Projectkoor Passio, dat samen met Soul and the Sisters op 14 april, Culturele Zondag Go West, een muzikale rondgang door de Dominicuskerk verzorgt.

In de kerk wordt een muzikale rondgang gehouden. Op tien plaatsen wordt verteld over de betekenis van de plek of het voorwerp, waarna een koor reageert met een lied, gedragen en serieus, schurend of met een knipoog. Voor de meer swingende liederen zorgt Soul and the Sisters onder leiding van Caroline Lobanov, de meer klassieke liederen worden gezongen door Projectkoor Passio onder leiding van Berny Oude Kempers.

Het gaat om vijf (of zes) liederen waarvan enkele worden herhaald. In ieder geval zullen we een klein ‘Stabat mater’ van Zoltan Kodály zingen, ‘Sure on this shining light’ van Morten Lauridsen en ‘Do not be afraid’ van Philip Stopford, met nog twee stukken erbij.

We zoeken vooral nog tenoren en bassen. Geef je vóór 3 maart op via: projectkoor@yahoo.com. De repetities beginnen op zondag 10 maart.