Koningsmaal in De Paraplu Boogh

geloofsgemeenschap: Algemeen

Het  gezellige  “samen eten “gaat ook door in deze zomertijd.
Hierbij nodigen wij u uit voor donderdag 25 juli 2019

Wij, medewerkers van Diversas o.l.v. Mirella en vrijwilligers van het Koningsmaal gaan op deze avond een heerlijk drie gangen menu voor u verzorgen voor slechts € 5,00 volwassenen en  € 2,50 voor kinderen.
Mirella kookt al  geruime tijd met een groep bewoners elke  maandag en donderdag, zij verzorgen dit  in de Paraplu/Boogh met en voor elkaar de maaltijden en het gezellig samenzijn.
Mijn gasten en ik  sluiten zich aan in die maand van Koningsmaal, we helpen mee met de voorbereiden en met vele andere taken die we samen kunnen doen. Samen met u genieten wij van de maaltijd.
Om 15.00 uur gaan we gezellig spelletjes spelen, aansluiten is er de maaltijd om 17.30 uur.

Mijn gasten en ik  sluiten zich aan in die maand van Koningsmaal, we helpen mee met het  voorbereiden en met vele andere taken die we samen kunnen doen. Samen met u genieten wij van de maaltijd en deze gezellige avond.

Aanmelden graag voor woensdagmiddag 24 juli bij Yvon van den Brink, tel.: 06 13282293. SMS of inspreken mag ook maar wel graag met uw naam er bij, of per mail: kolabri@ziggo.nl. Heeft u een dieet, vegetarisch, moslim, enz. geef dit door bij aanmelding.

Graag zien wij u in de Paraplu.