Kliederkerk

26 september 2021 13:00 t/m 15:00
geloofsgemeenschap: Augustinus
Locatie: Griftpark (verzamelen voor het restaurant)

Op zondag 26 september start de gemeenschap van de St. Augustinuskerk met een nieuw initiatief speciaal voor kinderen en volwassenen: kliederkerk! Op een creatieve manier gaan we met gezinnen met het Evangelie aan de slag om zo samen de betekenis van bijbelverhalen te ontdekken. Het thema van de eerste kliederkerk: Gods schepping.

Hoe ziet een kliederkerk eruit? We beginnen met een gezamenlijke lunch (wordt voor gezorgd). Daarna lezen we een bijbelverhaal dat past bij het thema. Vervolgens gaan we in twee groepen hiermee aan de slag. Een groep kinderen tot 9/10 jaar, met hun ouders, en een groep kinderen van 9/10 jaar en ouder. Als we klaar zijn met het creatieve onderdeel sluiten we gezamenlijk af. Alles bij elkaar duurt een kliederkerk ongeveer 1,5 à 2 uur.

Omdat het op dit moment nog niet zeker is of en zo ja wat de Coronamaatregelen eind september zijn, is deze eerste kliederkerk buiten. Dan kan de activiteit zeker doorgaan! Het is de bedoeling de volgende kliederkerken in de werfkelder onder de St. Augustinuskerk ik het centrum van Utrecht te houden.

Dus kom allemaal gezellig meedoen met de Kliederkerk! Meenemen: een picknickkleed, een dik tijdschrift o.i.d. om te gebruiken als knutselondergrond en een goed humeur! Wie wil kan na afloop nog even lekker spelen in de speeltuin van het Griftpark.

Voor zowel lunch als de creatieve spullen wordt gezorgd. Daarom willen we graag op voorhand weten hoeveel gezinnen mee zullen doen. Opgeven kan via augustinus.jongeren@gmail.com. Wil je nog meer informatie, neem dan contact op met Renske (telnr. 06-34310745).