Jubileum Dominicuskoor Weerklank

geloofsgemeenschap: Dominicus

Op zondag 9 juni, Eerste Pinksterdag, viert het Dominicuskerkkoor Weerklank zijn 25-jarig jubileum. Tijdens de extra feestelijke viering, die om 10.00 uur begint, zingt Weerklank enkele speciale en populaire liederen, onder andere ‘Soms breekt uw licht’ (tekst Huub Oosterhuis / muziek Bernard Huijbers), ‘Geloofslied’ (tekst oud-koorlid Anita Geurts† / muziek Berny Oude Kempers,), ‘Bron van leven’ (tekst oud-koorlid Anita Geurts† / muziek Peter Steijlen) en ‘Van grond en vuur’ (tekst Huub Oosterhuis / muziek Antoine Oomen).

Het kerkkoor “Weerklank” is op 8 januari 1994 opgericht en bestaat nu dus 25 jaar en nu onder leiding van Berny Oude Kempers! We willen dat vieren op zondag 9 juni a.s. (eerste Pinksterdag) met de huidige koorleden en zoveel mogelijk oud-koorleden. We willen een extra mooie Pinksterviering verzorgen met enkele speciale en populaire liederen van “Weerklank”, onder andere liederen van tekstdichter en oud-koorlid Anita Geurtsen, die eind 2012 is overleden. Na afloop is er koffie en thee met iets lekkers. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Na afloop is er gelegenheid om na te praten en herinneringen op te halen onder het genot van koffie en thee met wat lekkers.

Bekijk ook: https://www.katholiekutrecht.nl/2019/06/04/jubileum-dominicuskoor-weerklank/