Christelijk benefietconcert voor Nepal

geloofsgemeenschap: Algemeen

Op 8 juni 2019 organiseert een groep jonge toegewijde mensen een inspirerend christelijk benefietconcert. Iedereen is van harte welkom! De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar steun aan meisjes op de “Everest Academy”.

Onderwijs voor meisjes in Nepal is helaas nog niet vanzelfsprekend… en juist daarom zet het ADRA EKF zich speciaal in voor deze doelgroep. Steun aan meisjes via onderwijs biedt hen uitzicht op een toekomst met veel meer kansen en mogelijkheden! I.p.v. in het huishouden te helpen of voor hun broertjes en zusjes te moeten zorgen, helpt het ADRA EKF deze Nepalese meisjes in de schoolbanken, als duurzame investering voor de rest van hun leven.

Met het geld dat u uitgeeft aan dit kaartje kunnen wij de meisjes in Nepal helpen en hun zo samen een hoopvolle toekomst bieden. Daarnaast maakt uw donatie het verschil in het leven van meisjes uit kwetsbare en arme Nepalese families. Hun dank is groot!

Kom naar dit benefietconcert en geniet van o.a. mooie instrumentale muziek en muziek van internationale zangers en zangeressen uit verschillende landen. Help zo mee Nepalese meisjes hun dromen verwezenlijken!

Entree: €5

Voor meer mail ons op benefiet_concert@outlook.com of neem telefonisch contact met ons op 0683912863. Contactpersoon Gabrielle Berger.

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/349360112337745/

Bekijk hier de flyer.

* Het Eijkelenboom Kinderfonds van ADRA Nederland (ADRA EKF) ondersteunt kinderen met onderwijs – ongeacht hun religieuze of culturele achtergrond – in de landen Nepal, Pakistan en Madagaskar.