Taal Doet Meer zoekt vrijwillige coördinator

Maak jij het verschil voor een anderstalige Utrechter?
Taal Doet Meer is hard op zoek naar coördinatoren! Wil jij jouw tijd en (levens)ervaring inzetten op een zinvolle manier? Word dan vrijwillige coördinator bij Taal Doet Meer! Binnen Taal Doet Meer zijn zo’n 1000 vrijwilligers actief, verspreid over verschillende projecten. Samen helpen zij Utrecht verbinden door het verkleinen van taalbarrières. Want waar taal in de weg staat, word iemands wereld al snel klein. Taal is immers nodig om contact te maken met je buren, met de leerkracht van je kinderen te praten, naar de huisarts te gaan, je huiswerk te maken of een baan te vinden en je talent in te zetten. Daarom biedt Taal Doet Meer diverse taalmentoren, voorlezers, taalgroepjes en taalcafés in de stad!

Wat doet een coördinator?
Als projectcoördinator begeleid je een groepje van enkele vrijwilligers en maak je de koppeling tussen hen en de deelnemers/taalleerders. Je houdt ene vinger op de pols, bent hun vaste aanspreekpunt en denkt mee over aanpak en aanbod om zo het maximale uit hun taalactiviteit te halen.

Jouw inzet maakt het verschil!
Dankzij jouw inzet voelen anderstalige Utrechters zich thuis en kunnen zij meedoen in de Utrechtse samenleving. Kortom: zinvol vrijwilligerswerk met een grote maatschappelijke impact!
Tegelijkertijd leer je andere culturen kennen, krijg je er een hoop enthousiaste Taal Doet Meer-collega’s bij, ontwikkel je sociale, organisatorische en coachende vaardigheden en kun je je het hele jaar door gratis verdiepen met interessante workshops. Coördinator zijn bij Taal Doet meer kost je bovendien slechts 2 tot 4 uur per week, die je flexibel kunt indelen.

Nieuwsgierig?
Benieuwd of vrijwilligerswerk als coördinator bij jou past? Bekijk onze vacatures op https://www.taaldoetmeer.nl/vacatures/vacatures-vrijwilligers-coordinator/  en meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via https://www.taaldoetmeer.nl/kom-in-actie/word-vrijwilliger/.