Ariëns Prijs voor Diaconie 2022

De Ariëns Prijs voor Diaconie wordt in 2022 voor de zevende keer uitgereikt. Het Aartsbisdom Utrecht en de Stichting Het Ariëns-Comité vragen uw medewerking om de Ariëns Prijs 2022 opnieuw tot een diaconaal feest te maken.

De organisatoren hopen veel diaconale initiatieven op het gebied van caritas en diaconie in het aartsbisdom te ontvangen die het verdienen om eens in de schijnwerpers te staan, en juist ook voorbeeldig zijn en aldus tot diaconale navolging inspireren. Te nomineren zijn ook oecumenische initiatieven, of activiteiten voortkomend uit samenwerking met niet-kerkelijke organisaties.

De Ariëns Prijs voor Diaconie wordt uitgereikt op zaterdag 22 oktober 2022 in het Titus Brandsma Huis te Deventer (Colmschate).

Downloads:
– Brief bij folder Ariëns Prijs voor Diaconie 2022
– Folder Ariëns Prijs voor Diaconie 2022
– Aanmeldingsformulier Ariëns Prijs voor Diaconie 2022

Het aanmeldingsformulier kan digitaal worden ingevuld en vervolgens (met in de bestandsnaam -een deel van- de naam van het project en onder vermelding van Inzending Ariëns Prijs voor Diaconie 2022) worden gemaild naar: ariensprijs2022@aartsbisdom.nl

De pagina (www.aartsbisdom.nl/AriensPrijs2022/) zal in de aanloop naar de uitreiking van de Ariëns Prijs op gezette tijden worden aangevuld.