Alle publieke vieringen afgelast tot en met Pinksteren

Vanwege de aanscherping van de overheids maatregelen i.v.m. het Coronavirus, zijn er vanaf 24 maart 2020 geen openbare kerkelijke door de week vieringen meer in onze drie parochies Ludgerus, Martinus en Salvator. Deze periode loopt nu tot 1 juni 2020. Lees ook het bericht vanuit de bisschoppen, en nog een update van 27 maart 2020. In deze laatste link vindt u veel informatie over onder meer de regels omtrent uitvaarten en huwelijken.

Via internet, TV en radio, zijn er diverse mogelijkheden om wel gevoed te blijven in het gelovige kerkelijke leven. Zie enkele tips op deze pagina.

Deze ontwikkelingen geven creatieve mogelijkheden naast de gebruikelijke vormen van mailcontact, telefonisch contact of apps als Skype en Facetime. Waarbij ons gebed er ook toe doet. “Blijf bij ons, Heer” krijgt opnieuw betekenis in deze bijzondere veertigdagentijd, die doorloopt in de paastijd tot en met Pinksteren 31 mei. Blijf elkaar dus zoeken en vinden! In onderlinge communicatie.

pastoor Hans Boogers