Stiltecentrum Hoog Catharijne tijdelijk op andere locatie

Volgende week maandag, 2 maart 2020, beginnen de werkzaamheden in verband met de verbouwing van Stiltecentrum Hoog Catharijne. De kapel en de ontmoetingsruimte op de vertrouwde locatie zijn dan tijdelijk gesloten.

Gelukkig stelt Klépierre, de eigenaar van Hoog Catharijne, een andere ruimte beschikbaar. Deze vervangende ruimte ligt tussen Etos en Albert Heijn, tegenover Kruidvat. Daar hoopt het Stiltecentrum op dinsdag 3 maart zijn deuren te openen.

De verbouwing van de buitenkant van het Stiltecentrum is onderdeel van de grootschalige verbouwing van Hoog Catharijne. PAX, de beheerder van het gebouw waarin het Stiltecentrum gevestigd is, heeft die verbouwing aangegrepen om ook de binnenkant een flinke metamorfose te geven. De verwachting is dat over een half jaar een prachtig nieuw Stiltecentrum zal heropenen.

In de tussentijd hoeven de bezoekers van Hoog Catharijne de bekende plaats van stilte, rust en aandachtige ontmoeting niet te missen. Zowel PAX als de stichting Stiltecentrum Hoog Catharijne vroegen aan Klépierre om een vervangende ruimte voor het Stiltecentrum en dat verzoek is nu dus gehonoreerd. Stiltecentrum Hoog Catharijne is, ook op de nieuwe tijdelijke locatie, op dinsdagen en woensdagen geopend van 10:00-15:30 uur.

Afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers is het Stiltecentrum ook op andere dagen open. Dit kondigen we aan via social media en via een vermelding op ons tijdelijke thuis.