Gezocht: SchuldHulpMaatje

VACATURE
Coördinator SchuldHulpMaatje Utrecht
(20 – 28 uur per week)

SchuldHulpMaatje zoekt een spin in het web dat wordt gevormd door vrijwilligers, bestuur, en partners waaronder de gemeente, ondernemers en kerken.

We bieden een uitdagende functie, een inspirerende werkomgeving en een CAO conform loon.

Wie zijn wij

SchuldHulpMaatje is vanaf 2011 actief in Utrecht. Het is als project gestart door de Utrechtse kerken.  Schulphulpmaatjes zijn goed getrainde vrijwilligers die Utrechters met financiële hulpvragen en schulden helpen door een geruime periode bij hen betrokken te worden. Op dit moment zijn er zo’n 65 maatjes actief in Utrecht. De coördinator is een betaalde functie.

Wie ben jij

De coördinator van SchuldHulpMaatje Utrecht is een kerkelijke en diaconaal betrokken persoon, die de spil vormt van de organisatie. Per 1 februari 2019 ontstaat de vacature van coördinator. We zoeken iemand die met maatjes, teamleden en bestuur verder gaat bouwen aan de organisatie en daarbij ook gesprekspartner is voor de gemeente Utrecht, de kerken, ondernemers en andere organisaties.

Meer weten?

Kijk op www.schuldhulpmaatjeutrecht.nl voor meer informatie over de vacature.