Wees gastheer/vrouw met Kerstmis!

Kerst is het feest van licht, van een nieuw begin, van samen zijn en het samen delen. Vind jij het leuk om te koken (gaat om intentie en niet om culinaire hoogstandjes)  en zou je dit graag voor en/of met 1 of meer gasten doen?
Ben jij/zijn jullie gezellige mensen die het leuk vinden om bij anderen te gast te zijn? Email carolinebennemeer@gmail.com diaconaal assistent van de Katholieke kerk z.s.m. en liefst vóór 14 december om aan te geven hoeveel stoelen je vrij hebt en waar je woont indien je graag gastheer/vrouw zou willen zijn of met hoeveel personen je graag bij iemand anders te gast zou willen zijn. En of je bijvoorbeeld ook Engels of Spaans spreekt als het je leuk lijkt om gematcht te worden met een anderstalige bewoner van de stad.

Be my guest with Christmas!

May the miracle of Christmas fill your heart with warmth and love. Christmas is the time of giving and sharing. Would you like to dine on the 25th of december with Dutch people to experience how Christmas’s like in the Netherlands? Would you like to  be a guest in somebody else’s home?
Please let me know! I will try to make an appropriate match between guests and hosts! Apply asap or at latest before 14 December by email carolinebennemeer@gmail.com diaconaal assistent Utrecht.