Zomerkampen voor kinderen en tieners

31 juli 2021 t/m 5 augustus 2021
geloofsgemeenschap: Algemeen
Locatie: Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle

Na de succesvolle editie van 2020 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2021 weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden opnieuw plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle van 31 juli t/m 5 augustus.

Kinderkamp ‘Vrienden voor het leven’
(voor kinderen van 7 t/m 12 jaar)

Het is leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. Vriendschap is belangrijk. In de verhalen over Jezus merk je dat ook. Als Hij aan zijn opdracht begint, kiest Hij eerst twaalf vrienden uit om met Hem mee te gaan. Onderweg krijgt Jezus ook nieuwe vrienden, zoals Lazarus en zijn zussen Martha en Maria, en Zacheus de tollenaar. En Jezus bewondert ook de vriendschap van de sterke mannen die hun verlamde kameraad héél voorzichtig in een gat door het dak laten zakken om hem zo dicht mogelijk bij Jezus te brengen. Mooie verhalen waar we samen naar gaan luisteren en over na gaan denken. Natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen én vrij spelen als echte vrienden. Kortom: Wil jij vrienden maken voor het leven? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Kosten: € 125 per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan,
is er een speciaal tarief van € 70 per extra kind (voorbeeld 2 kinderen = € 195 i.p.v. € 250).

Tienerkamp ‘Heroes only’
(voor tieners van 13 t/m 16 jaar)

Ook deze zomervakantie organiseert het bisdom weer een bijzonder tienerkamp. Dit keer is het thema ‘Heroes only’. Deelnemers zullen verschillende helden ontmoeten, zowel Bijbelse als eigentijdse helden. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de held die jij bent! Je krijgt de kans om jezelf te bewijzen met uitdagende spellen, mysterieuze uitstapjes en spannende catecheses. Doe je mee? Jij bent toch ook een held?

Kosten: € 145 p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan,
is er een speciaal tarief van € 95 per extra tiener (bv. 2 tieners = € 240 i.p.v. € 290)

 

Aanmelden voor beide kampen via www.jongaartsbisdom.nl kan tot 30 juni 2021.

Meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of tel.: 06 29015399.

Bekijk hier de flyer.