Thema-avond: ‘Geloven in tijden van corona’

2 februari 2021 20:00 t/m 2 februari 2021
geloofsgemeenschap: Algemeen
Locatie: Online, via Zoom

De werkgroep Vorming en Toerusting van de Nicolaïkerk organiseert op 2 februari een thema-avond: ‘Geloven in tijden van corona’. Inleider is ds. Dirk Neven

We leven in verwarrende, zo niet angstige tijden. We hebben het afgelopen jaar ervaren dat ons leven gevaar kan lopen door een griezelige, onzichtbare tegenstander. Mensen moeten afstand houden, in de hoop dat ze niet op afstand van elkaar komen te staan als de pandemie lang aanhoudt. Tot nu toe was er veel omzien naar elkaar. Maar blijft dat? Blijven we solidair, en betrokken op elkaar? Slaan we de weg in naar een nieuwe manier van samen-zijn? Of worden we op eerder op ons zelf teruggeworpen en gaat er iets onherroepelijk verloren? Het is in verwarrende en angstige tijden de mens eigen om te zoeken naar duiding. Wat is er gaande, waardoor komt het? Hoe staan we daarin als mensen die zich willen laten leiden door Bijbelse spiritualiteit?

Vanwege de lockdown wordt deze avond via Zoom gehouden. Het voordeel van Zoom is, dat u niet alleen kunt kijken en luisteren, maar ook reageren en vragen stellen. Als u zich aanmeldt krijgt u een link toegestuurd waarmee u aan de avond deel kunt nemen.

Wanneer: dinsdag 2 februari, 20:00 uur

Waar: online, via Zoom

Opgeven: per mail: VenT@nicolaikerk.nl , uiterlijk maandag 1 februari