Studiebijeenkomst over ‘Joel 3, Israël en de eindtijd’

6 oktober 2023 19:00 t/m 6 oktober 2023
geloofsgemeenschap: Algemeen
Locatie: Buurtkerk, 2e Daalsedijk 2-b, Utrecht

Op vrijdag 6 oktober 2023 vindt er in Utrecht een studiebijeenkomst plaats met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Joel 3, Israël en de eindtijd. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Buurtkerk, 2e Daalsedijk 2-b, 3551 EJ Utrecht. De aanvang is om 19:00 uur, en de toegang is gratis. Er zullen producten uit Israël te koop zijn.

Thema:
De eindtijd. Leven we nu in de eindtijd? Zo ja, hoever zijn we dan eigenlijk op de tijdlijn van God? We weten niet de dag noch het uur, maar we worden wel opgeroepen om waakzaam te zijn en te leven alsof de wederkomst van de Heere Jezus elk moment kan plaatsvinden. Dat is wat we lezen in Joel 3: Het angstaanjagende teken van de eindtijd.

Achtergrond van de spreker
Ds. Van Velzen heeft jarenlang bij de Evangelische Omroep gewerkt als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Hij heeft eerder zijn talenten kunnen benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Daarnaast is hij de voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen merkt op: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend; christenvervolging komt vaker voor dan ooit tevoren. Antisemitisme maakt een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. “De tijd is vergevorderd.”

* Foto: Ds. Kees van Velzen. https://www.christenenvoorisrael.nl/