Najaarsconcert “Let beauty awake”

9 oktober 2022 16:00 t/m 9 oktober 2022 17:15

Locatie: Dominicuskerk, Palestrinastraat 1

Najaarsconcert met Esther Putter (sopraan) en Jacomine Puijt (pianiste)

Esther Putter en pianiste Jacomijn Puite vertolken liederen van Roger Quilter, Gerald Finzi, Ralph Vaughan Williams en Leonard Bernstein. De titel van het liedrecital vatten de musici op als een oproep. Een oproep om in de samenleving die voor grote opgaven staat, schoonheid te zoeken en, waar mogelijk, schoonheid toe te voegen. Met zijn onvervalst Brits accent zal Jonathan Boxer enkele van de gedichten voordragen en toelichten.

Esther Putter heeft na haar studie aan het Utrechts Conservatorium lange tijd gezongen in professionele koren als Cappella Amsterdam en Collegium Vocale Gent. Nu treedt ze op als solist. Ze heeft een bloeiende lespraktijk, geeft stemvorming aan koren en is docent in Pandori Living Sound.

Jacomijn Puite studeerde piano aan het Utrechts Conservatorium en studeerde Muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft tal van bekende zangers begeleid, werkt ook graag samen met koren en treedt op als orkestpianist. Daarnaast is zij pianodocent, dirigent en muziekdocent op een middelbare school.

Jonathan Boxer studeerde Engels, regisseerde diverse toneelstukken en werkt nu in Nederland als coach.

Toegang: € 12,50 / € 5,– U-pas en kinderen (incl. consumptie)
Vervolg: 13 november, hoogtepunten uit de klassieke muziek
Aanmelden: info@huisvandominicus.nl

Flyer najaarsconcert 9 oktober 2022 (PFF)