Meeleefdagen priesteropleiding tijdens Roepingenweek

5 november 2023 t/m 11 november 2023
geloofsgemeenschap: Algemeen
Locatie: Ariënsinstituut, Keistraat 9 Utrecht

Van 5 t/m 11 november is het weer Nationale Roepingenweek. In deze week organiseert het Ariënsinstituut meeleefdagen voor wie erover denkt priester te worden.
Priester worden in deze tijd is niet langer vanzelfsprekend. Het is een verlangen dat in je gaat leven en dat langzaam tot ontwikkeling kan komen. De keuze voor het priesterschap begint dan ook niet bij jezelf, maar bij God: je wordt door Hem geroepen.
Tijdens de meeleefdagen biedt het Ariënsinstituut je de gelegenheid om in een sfeer van gebed en ontmoeting na te denken over de vraag of de Heer jou misschien roept om priester te worden.
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met rector P. Kuipers via tel.: 030 2310490 of e-mail: rector@ariensinstituut.nl.
Ook wijzen wij u nogmaals op de film ‘Hier ben ik’ die op 14 januari 2023 in première ging en inmiddels door velen is gezien. Deze volgt drie priesters van het Aartsbisdom Utrecht in hun dagelijkse werkzaamheden en laat hen aan het woord over roeping, gebed en het priesterschap. Bekijk de film hier:

Lees hier de brief Roepingenweek (PDF).

Download hier het Gebedsprentje roepingen (PFD).