JobHulpMaatje: samen op zoek naar nieuwe baan

En dan ben je werkloos… Steeds meer mensen overkomt dit en ontdekken dat dit veel met je doet. Het is vaak niet eenvoudig om snel weer een nieuwe baan te vinden. Samen lukt dit beter dan alleen. Speciaal voor werkzoekers start 10 mei een ontmoetingsgroep van en voor mensen die werkloos zijn geworden: JobGroups. Het concept is eenvoudig: een serie van 7 bijeenkomsten waarin werkzoekers samen optrekken en praktische handvatten uitwisselen met ‘collega-werkzoekers’ die ook op zoek zijn naar werk.
Voor deelnemers die extra begeleiding nodig hebben bieden we een 1-op-1 begeleidingstraject met een opgeleide vrijwilliger: het JobHulpMaatje. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die goed kunnen luisteren en bereid zijn een tweedaagse training te volgen. De JobGroups-bijeenkomsten zijn voor een ieder die werkzoekend is: jong & oud!
In verband met de opzet van het programma is aanmelding wenselijk. Er kunnen maximaal 15 mensen mee doen (vol is vol). De Jobgroups-serie is wekelijks op vrijdagochtend en begint op 10 mei om 10 uur.
Deelname is gratis.

JobGroups is een initiatief van Stg. Utrecht op Orde / SchuldHulpMaatje Utrecht.
Voor informatie en aanmelding kun je terecht op de website www.jobhulpmaatje.nl.
Je kunt voor nadere informatie een mailtje sturen naar info@jobhulpmaatjeu030.nl. Samen komen we verder!