Heilige Nachten retraite

25 december 2022 t/m 6 januari 2023
geloofsgemeenschap: Algemeen

Hoe beleef jij Kerstmis? De diepte van dit feest is niet meteen te vatten, is misschien ook wel ieder jaar anders. In de traditie worden de dagen tussen Kerst en Driekoningen de twaalf heilige nachten genoemd. Dit retraiteprogramma voor de Heilige Nachten reikt je materiaal aan om thuis op je eigen manier aan de slag te gaan. Met iedere dag meditaties, verhalen, bezinningsvragen en thema’s om je op weg te helpen. Dit jaar is het thema: Een ster achterna. Je gaat met de drie koningen op ontdekkingstocht. Stap voor stap ontrollen zich naar Driekoningen toe de diepere lagen van het kerstverhaal. Het wordt een tijd van openstaan en ontdekken wat er misschien allang was, maar wat nu pas aan het licht komt. Zo vind je weer inspiratie voor het nieuwe jaar.

  • Wanneer: van 25 december tot 6 januari (de eerste mail ontvang je op 24 december)
  • Met een voorbereidingsbijeenkomst op donderdag 15 december van 20 tot 21 uur via Zoom.
  • Waar: thuis, of waar jij bent in die tijd.
  • Tijdsinvestering: naar behoefte tussen een half uur en twee uur per dag.
  • Een afsluitende bijeenkomst via Zoom op 6 januari van 19.30 tot 20.30 uur.
  • Kosten voor deelname: € 50 (€ 4,20 per dag); voor minima € 35 (€ 2,95 per dag), als je meer te besteden hebt € 65 (€ 5,50 per dag).

Meer informatie en aanmelden via: https://mariangeurtsen.nl. Aanmelden kan tot en met 20 december. Je aanmelding is pas definitief als je betaling binnen is.
Bekijk de introductievideo voor meer inspiratie: https://youtu.be/4uFyT0quJNc