Familiefeest van Sint Jan

3 oktober 2021 10:00 t/m 3 oktober 2021 15:45
geloofsgemeenschap: Algemeen
Locatie: Thomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12, 3532 CP, Utrecht

De Broeders van Sint Jan organiseren op 3 oktober het jaarlijks Familiefeest met keuzeprogramma’s voor kinderen, tieners en volwassenen. Iedereen die betrokken is bij één van de vele activiteiten van de Broeders van Sint Jan is van harte welkom! Een speciaal welkom aan alle families van de Gerardus Majellaparochie, de families van de kinderen die mee zijn gegaan op de LVW-kampen en de jongeren van LVW! Thema van het Familiefeest is “Bid & Werk.” In de keuzeprogramma’s wordt dat thema vanuit verschillende invalshoeken belicht.

De dag begint met een hoogmis om 10.00 uur in de Gerardus Majellakerk. Op deze dag is het ook mogelijk om mee te zingen in het projectkoor. Voor meer informatie en aanmelden kijk op de website van dirigente Sonja Roskamp.

Aansluitend wordt u ontvangen met koffie en thee op het binnenplein van het Leerhuis achter de kerk. Het koffiedrinken gaat over in een lunch met broodjes met hamburgers en knakworstjes voor de kinderen. Kinderen die klaar zijn met eten kunnen aansluiten bij een spel op het schoolplein naast het Leerhuis.

De middag wordt gevuld met keuzeprogramma’s voor volwassenen, tieners en kinderen. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er opvang.

Meer informatie op de website van de Broeders van Sint Jan.