Bedevaart Utrechtse Broederschap naar Kevelaer

18 augustus 2022 08:00 t/m 19 augustus 2022
geloofsgemeenschap: Algemeen
Locatie: Kevelaer

De Utrechtse Broederschap Onze Lieve Vrouw van Kevelaer organiseert op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus 2022 een bedevaart naar Kevelaer. Deze “bedevaart voor jong en oud” sluit aan bij Kevelaer als plek, waar de Moeder Gods wordt vereerd als ‘Troosteres van de bedroefden’.
Er zijn opstapplaatsen in diverse plaatsen rondom Utrecht. Het gezamenlijk vertrek van de bussen is donderdag 18 augustus rond 8.00 uur vanuit verschillende plekken in Utrecht. De kosten bedragen € 65,- per persoon. Hierin zijn niet begrepen de verblijfskosten in Kevelaer.
Het is ook mogelijk om één dag mee te gaan: donderdagavond vertrekt de bus dan om ongeveer 21.30 uur weer uit Kevelaer. De kosten voor deze ééndaagse reis inclusief diner en koffie op de heen-

en terugreis bedragen € 70,- per persoon.

Pelgrims kunnen zich opgeven bij de contactpersoon (broedermeester) in hun parochie of bij de secretaris van de Broederschap: mevrouw C.A.M. de Sain-Scholman, tel.: 06-22342758, e-mail: secretariaatutrechtsebroederschap@hotmail.com. Meer informatie: www.bedevaartkevelaer-utrecht.nl.