Als kanker je raakt

5 november 2020 10:30 t/m 5 november 2020 15:30
geloofsgemeenschap: Algemeen
Locatie: Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz

Ontmoeting in kleine kring voor iedereen die geraakt is door kanker

Onder het thema ‘Zin in Leven?!’ organiseert de stichting Als kanker je raakt een ontmoeting in kleine kring voor iedereen die is geraakt door kanker. De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom op donderdag 5 november van 10.30 – 15.30 uur in het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz.

Horen dat je geraakt bent door kanker heeft een onvoorstelbaar diepe impact op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor je naasten. Er is een diep besef van kwetsbaarheid en eindigheid. Er komen vragen boven die gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Waarom overkomt mij dit? Hoe pak ik mijn leven weer op? Hoe geniet ik weer van het leven?

Met de ontmoeting ‘Zin in Leven?!’ wil de stichting mensen, die door kanker worden geraakt, ondersteunen. De dag heeft een afwisselend programma en staat in het teken van ontmoeting, (h)erkenning en (geloofs)bemoediging. Bouwina de Haan begeleidt de dag. Wijnanda Heslinga verzorgt een creatieve workshop. Er is volop gelegenheid elkaar te ontmoeten, onder het genot van koffie/thee en een lunch. De begeleiders zijn zeer deskundig en weten uit ervaring wat het betekent om te leven met kanker.

Meer informatie? Aanmelden?
Er is ruimte voor 12 deelnemers. Graag vooraf aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of stuur een e-mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl

Bekijk hier de flyer.