Jonge Hemelbestormer: online-gesprek met Paul Graas

Paul Graas is de nieuwe hemelbestormer en is 35 jaar oud. Hij is geboren in Rotterdam en een groot deel van zijn jeugd in Spanje gewoond. Paul studeerde geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en woont in Amsterdam. Op mijn zestiende ervoer hij dat God mij de genade van het celibaat had geschonken en dat hij door God geroepen werd om Hem te volgen volgens de spiritualiteit van het Opus Dei. Sinds een aantal jaren houdt Paul zich voornamelijk bezig met projecten voor jongeren op het gebied van het katholieke geloof, karaktervorming en mentale gezondheid. Onder meer in het bestuur het Amsterdamse studentenhuis Leidenhoven, organiseren van activiteiten voor jongeren binnen Stichting Instudo en maakt hij podcasts. Paul schrijft regelmatig columns voor KN Jong en is auteur van twee boeken voor jongeren over katholieke spiritualiteit: “Voor de christen die mens wil worden” en “Heiligheid voor losers”. Erik Borgman gaat met Paul Graas in gesprek over al deze onderwerpen. Dunja Stevanovic speelt op harp en zorgt dit keer voor de muzikale omlijsting.

U kunt het online gesprek hier bekijken: