Donkere Metten en Lauden in de St. Catharinakathedraal

Tijdens de Goede Week 2024 zal het Gregoriaans Koor Utrecht o.l.v. Anthony Zielhorst in de kathedrale kerk van  Sint Catharina (Lange Nieuwstraat 36, Utrecht) zoals gebruikelijk de Donkere Metten en Lauden van Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag zingen. De Donkere Metten en Lauden worden op de vooravond van de betreffende dag gezongen. Ze duren ongeveer twee uur. Het is geen enkel probleem als u slechts een gedeelte bijwoont. De aanvangstijden zijn als volgt:

  • Donkere Metten en Lauden van Witte Donderdag: woensdagavond 27 maart, 21.00 uur;
  • Donkere Metten en Lauden van Goede Vrijdag: donderdagavond 28 maart, 21.00 uur;
  • Donkere Metten en Lauden van Stille Zaterdag: vrijdagavond 29 maart, 21.00 uur.

Er zijn Latijns-Nederlandse tekstboekjes aanwezig. U bent van harte uitgenodigd!