Allerzielen vieringen in de Sint-Martinusparochie

Hierbij een overzicht van de vieringen voor Allerzielen in de Sint-Martinusparochie:

 • Zondag 29 oktober – 10.00 uur, Nicolaas-Monica/Jacobus: Tijdens de viering gedenken we degenen die in het afgelopen jaar van ons zijn heengegaan en van wie we in het kader van onze NMJ gemeenschap afscheid hebben genomen.
 • Zondag 29 oktober – 10.00 uur, Antoniusgemeenschap: Woord- en gebedsdienst in Stadsklooster Utrecht. Voorganger: Bernadette van Dijk.
 • Woensdag 1 november, 19.00 uur, St.-Catharinakathedraal: Eucharistieviering voor Allerheiligen. Voorganger pastoor Hans Boogers.
 • Woensdag 1 november, 19.00 uur, Rafaëlkerk: Eucharistieviering voor Allerheiligen. Voorganger pastor Koos Smit.
 • Donderdag 2 november, 10.00 uur, begraafplaats Barbara: Zoals ieder jaar gebruikelijk wordt de gedachtenis van onze overleden gelovigen in de kapel op begraafplaats Barbara gevierd op donderdag 2 november 10.00 uur. In de eucharistieviering zullen Kardinaal Eijk en pastoor Boogers voorgaan. Op maandag 6 november is er, anders dan alle andere eerste maandagen van de maand, géén viering. Kapel begraafplaats Barbara, Prinsesselaan 2.
 • Donderdag 2 november, 19.00 uur, Aloysiuskerk: Woord en communieviering. Voorganger pastoraal medewerker Gérard Martens.
 • Donderdag 2 november, 19.00 uur, St.-Catharinakathedraal: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor Boogers.
 • Donderdag 2 november, 19.00 uur, Rafaëlkerk: Eucharistieviering. Voorganger: pastor Smits.
 • Donderdag 2 november, 19.00 uur, Johannes-Bernarduskerk: Gebedsdienst met emeritus pastoraal werker Hans Harmsen, Larissa Maes (p.w. in opl.) en Riet Bouwman m.m.v. GerBerJan. Opgeven intenties voor overledenen kan telefonisch: 030-2880212 of ter plekke, zonder kosten, aan de dames van de receptie, maandag- woensdag- en vrijdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur.
 • Donderdag 2 november, 19.00 uur, Dominicuskerk: Woord en gebedsviering. Voorgangers: Leny Beemer, lekendominicaan, en Anita Vermeire; m.m.v. Sens uitvaarten; zang Will Kuijpers, Marjan Meijer, Fons Dijkman en Marieken van de Hofstad.
 • Donderdag 2 november, 19.30 uur, Pauluskerk: Als u een overleden naaste wil gedenken in de viering op Allerzielen op donderdag 2 november dan kunt u de naam doorgeven aan de Stuurgroep via paulus@katholiekutrecht.nl.