Vrijwilligers gezocht voor de Napolitaanse Kerststal in de Catharinakathedraal

Evenals in 2022/2023 is er ook dit jaar weer de Napolitaanse Kerststal te zien in de Catharinakathedraal en wel van 14 december 2023 t/m 15 januari 2024. In 2022/2023 trok de kerststal ruim 40.000 bezoekers. Ook dit jaar verwacht men weer veel bezoekers. Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben we een beroep kunnen doen op de vrijwilligers van Kerken Kijken Utrecht en museum Catharijneconvent. De eerste vrijwilligers hebben zich al aangemeld voor dit jaar. Misschien denkt u nu daar wil ik mij ook wel voor inzetten. Dat kan. Graag zelfs. Het is een mooie gelegenheid om veel mensen te ontmoeten en zoals een vrijwilliger vertelde “ik heb veel verhalen mogen horen, het was voor mij een wel heel bijzondere kerst ervaring”. Wilt u ook een mooie kerst ervaring beleven dan kunt u contact opnemen met Wim Hijman, coördinator vrijwilligers Napolitaanse Kerststal via e-mail: wimhijman@kpnmail.nl of tel. 06-52666694.