Catechese-cursus Opname in de R.K. Kerk

Als u opgenomen wilt worden in de Rooms-Katholieke Kerk biedt de Sint Martinusparochie Katholiek Utrecht u een catechese-cursus aan die u voorbereidt op het ontvangen van het Sacrament van het H. Doopsel. En als u al gedoopt bent, en u wilt overgaan naar de Rooms-Katholieke Kerk, dan bereidt deze cursus u ook voor op het ontvangen van het Sacrament van het H. Vormsel.

De cursus wordt gegeven door pater dr. Martijn Schrama o.s.a. en bestaat uit elf bijeenkomsten. Als cursusmateriaal dient U zelf aan te schaffen: Geloofsboek van de Belgische Bisschoppen (ISBN 9789020951660), verkrijgbaar via internet. Uw aanwezigheid bij alle sessies wordt verondersteld. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

De elf bijeenkomsten vinden plaats telkens op een donderdag; 5 oktober, 19 oktober, 16 november, 30 november, 14 december 2023, en in 2024 op 18 januari, 1 februari, 15 februari, 29 februari, 14 maart en 21 maart.

Aanvang 20.00 uur stipt, op het adres, Jacobskerkhof 2, hoek Oudegracht.

U kunt zich opgeven per e-mail: secretariaat@katholiekutrecht.nl of per post: Secretariaat Katholiek Utrecht, Adriaen van Ostadelaan 4, 3583 AJ Utrecht.