Het Knooppunt in Lunetten is genomineerd voor een Appeltje van Oranje!

Het Knooppunt is een stichting dat  zich in zet voor inwoners van de Utrechtse wijk Lunetten en omgeving die –tijdelijk of blijvend– niet goed mee kunnen doen in de samenleving. Bij Het Knooppunt:

  • Kunnen mensen vijf dagen in de week binnenlopen voor ‘een kop koffie en aandacht’.
  • Deelt de voedselbank wekelijks voedselpakketten uit.
  • Is een wekelijkse spelletjesavond.
  • Is een ruilwinkel op zaterdag.

Het thema van de Appeltjes van Oranje is: ‘Bruggenbouwers in de buurt’. De prijs staat in het teken van succesvolle buurtinitiatieven die buurtbewoners écht met elkaar verbinden. De winnaar ontvangt een bronzen beeldje uit de handen van Koningin Máxima én € 25.000, -. Met dat geld zou Het Knooppunt nog meer buurtgenoten met elkaar verbinden. Vindt u ook dat Het Knooppunt deze impactvolle prijs verdient? Stem dan op hem vóór 10 juni, want uw stem doet ertoe: https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/het-knooppunt.