Jonge Hemelbestormers online gesprek met Guyana Zijl

Het Huis van Dominicus gaat regelmatig in gesprek met jonge theologen over hun inspiratie en roeping. Deze keer maken we kennis met Guyana Zijl, afgestudeerd HBO-theoloog. Momenteel studeert ze Religie, Politiek en Samenleving aan de Radboud Universiteit in Nijmegen met het oog op haar toekomstige werk als geestelijk verzorger.
Guyana heeft onderzoek gedaan naar behoeften van vrijwilligers die werkzaam zijn op gebied van diaconie en caritas in Aartsbisdom Utrecht.  Dit onderzoeksrapport heet ‘Barmhartigheid blijven dienen’.
In het online-gesprek met Erik Borgman vertelt ze over haar reden om theologie te studeren, haar contact met mensen van de straat en de workshop die ze geeft op zaterdag 11 februari tijdens de Landelijke Inspiratiedag voor vrijwilligers bij Kansfonds. Meer informatie en aanmelden (t/m 30 januari) via dit artikel.
Het online gesprek is te zien op de website van het Huis van Dominicus of hier. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de cellist Gabriel Rodero.