Stiltecentrum Hoog Catharijne genomineerd voor Toegankelijkheidsprijs 2022

Stiltecentrum Hoog Catharijne is een van de genomineerden voor de Toegankelijkheidsprijs 2022.
De gemeente Utrecht reikt deze prijs elk jaar uit aan initiatieven die voor ieder mens toegankelijk zijn, ook als je een beperking hebt. Alle Utrechters kunnen stemmen en ook een vakjury geeft een oordeel. Stemmen kan tot en met 14 september. Begin oktober wordt de winnaar bekendgemaakt. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle genomineerden: https://www.utrecht.nl/zorg-en-onderwijs/toegankelijkheid/toegankelijkheidsprijs/

Het Stiltecentrum Hoog Catharijne zou zeer waarderen of u op hen stemt. Het geldbedrag kunnen ze goed gebruiken.

Stiltecentrum Hoog Catharijne
Godebaldkwartier 74
3511 DZ Utrecht
www.stiltecentrum.nl