Jonge Hemelbestormers online gesprek met Willem van Sermondt 

Het Huis van Dominicus biedt jonge theologen en gelovigen een podium om te praten over hun inspiratie en ambities. Dit programma is nu online met dit keer een gesprek met Willem van Sermondt.
Willem werkt als projectadviseur bij Kansfonds en is betrokken bij het programma Thuisgeven, dat initiatieven ondersteunt voor de vele mensen die geen thuis hebben. Naast jongeren die thuis hebben gaat het ook om mensen die op de vlucht zijn geslagen voor het oorlogsgeweld is de Oekraïne. Duizenden Nederlanders hebben hun zolder, tuinhuis of andere ruimte beschikbaar gesteld om hen onderdak te bieden. In samenwerking met KRO-NCRV heeft Kansfonds dit in beeld gebracht in het tv-programma ‘Nederland geeft thuis‘.
Willem gaat met Erik Borgman in gesprek over wat hij ziet hoe mensen te maken hebben met de kwetsbare kanten in hun leven, de rol van Kansfonds als het gaat om de inzet voor een rechtvaardige samenleving en zijn bevlogenheid om verschil te maken voor anderen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Yazan Alhayek op gitaar. Hij is uit Syrië gevlucht en heeft in Nederland een nieuw thuis gevonden. 
Voor de zomervakantie volgt nog een gesprek met Bram Kalkman als Jonge Hemelbestormer.
Bekijk hier het online-gesprek met Willem van Sermondt: https://youtu.be/jmTf1-LeEZ4