Word vrijwillige coördinator bij Taal Doet Meer!

Taal Doet Meer wil eraan bijdragen dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan. Ze zorgen er met een netwerk van vrijwilligers en partners voor dat taal geen belemmering vormt om mee te doen in de Utrechtse samenleving. Dit doen ze door middel van projecten voor kinderen, ouders en volwassenen. Deze projecten worden begeleid door coördinatoren.

Heb u een paar uur tijd over in de week? Word dan coördinator bij Taal Doet Meer! Als coördinator ben u verantwoordelijk voor een groepje taalcoaches of -mentoren. U koppelt deelnemers aan vrijwilligers en bent voor hen het eerste aanspreekpunt als er vragen zijn tijdens hun traject. Met een paar uur per week kun u het verschil maken!

Interesse? Mail naar jeugd@taaldoetmeer.nl.

Bekijk hier de flyer.