Helpt u een Utrechter met de Nederlandse taal?

Taal Doet Meer zorgt er met 1000 vrijwilligers per jaar voor dat Utrechters kunnen meedoen in de samenleving. Het leren van de Nederlandse taal is een rode draad in ons werk. Taal is nodig om een baan te vinden, met de leerkracht van je kinderen te praten, naar de huisarts te gaan, met een computer te werken of je huiswerk te maken. Heeft u tijd en zin om een Utrechtse taalleerder net dat extraatje steuntje in de rug te geven zodat hij/ zij het daarna zelf kan? U bent van harte welkom om als vrijwilliger bij Taal Doet Meer aan de slag te gaan. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en vanwege ons ruime aanbod is vaak er vaak een activiteit die bij uw wensen past. Interesse? Vul dan hier het contactformulier in.

* Foto: https://www.taaldoetmeer.nl/