Bijeenkomst Synodaalproces

De vooralsnog laatste bijeenkomst van de St. Martinusparochie in het kader van het synodaal proces wordt gehouden a.s. zaterdag 2 april om 10.00 uur in de Dominicuskerk. Alle parochianen zijn uitgenodigd in navolging van de oproep van paus Franciscus, bij elkaar te komen om samen na te denken over de toekomst van de kerk.

Ook voor deze bijeenkomst graag aanmelden bij info@huisvandominicus.nl  of telefonisch op werkdagen ’s morgens: 030-2935245 (bij geen gehoor inspreken). Van harte aanbevolen deel te nemen.

Uitgebreide informatie over doel en werkwijze van het synodaal proces is te vinden op: https://www.rkkerk.nl/uitgelicht/uitgelicht-synode-synodale-kerk/.

Vragenlijst voor katholieke vrouwen

In het kader van het synodale proces 2021-2023 is er nu een vragenlijst speciaal voor katholieke vrouwen. Zou jij deze vragenlijst willen invullen en verspreiden onder katholieke vrouwen in jouw netwerk. Paus Franciscus wil graag onze stem horen en dat doen we met het project ‘Zij heeft een verhaal’. Het gaat om ‘katholiek’ in de ruimste zin van het woord: beroepskrachten, vrijwilligers, afgehaakt, afgedreven, vanhuisuit, cultuur, gepassioneerd, teleurgesteld, vroom, vrolijk, roomsch, enz. Juist de diversiteit is van belang. Dit is de pagina met alle informatie en vragenlijst: https://www.unkv.online/vragenlijst-en-gespre