24 uur voor de HEER

 

In 2014 nam paus Franciscus het initiatief om wereldwijd een bezinningsdag te houden op de 4e zaterdag in de 40-dagentijd:
“24 uur voor de Heer”, met als eerste doel: de persoonlijke relatie met God verdiepen, en als tweede doel: de relatie naar de medemens zuiveren. In Utrecht-stad zal het festival plaatsvinden in de St. Catharinakathedraal, aan de Lange Nieuwstraat.
Een festival van 24 uur bidden en bezinnen. Iedereen die een uurtje, samen, midden in de nacht of overdag, aan de voeten van de Heer wil vertoeven is van harte welkom maar ook hard nodig! Meer informatie vind u op de flyers achterin de kerk.

Vrijdag 19.00 uur Eucharistie en Kruisweg,  21.00 uur Nachtaanbidding H. Sacrament
Zaterdag 06.00 uur Aanbidding en Verzoening en Gebed, 19.00 uur Eucharistie 4e zondag van de Vastentijd