Vacatures bestuursleden Stichting Utrecht op Orde

Stichting Utrecht op Orde (SUOO) organiseert sociaal-maatschappelijk vrijwilligerswerk binnen Utrecht. De stichting richt zich met het programma SchuldHulpMaatje op schuldhulpverlening, op de ondersteuning van werkzoekenden met JobHulpMaatje, en op
praktische individuele hulp met HipHelpt en PapierCafé’s. We werken vanuit een christelijke motivatie om kwetsbare medeburgers te helpen en te ondersteunen, ongeacht geloof of afkomst.

De functies
Het bestuur van Stichting Utrecht op Orde bestaat uit vijf leden, en is op zoek naar versterking met twee nieuwe leden: een bestuurslid voor JobHulpMaatje, én een bestuurslid communicatie. Het bestuur vergadert maandelijks, en werkt nauw samen met de coördinatoren van SchuldHulpMaatje en JobHulpMaatje. De bestuursfunctie is onbezoldigd.

Wij zoeken iemand die:
• Zich betrokken voelt op werkzoekenden, de doelgroep van JobHulpMaatje, óf affiniteit heeft met communicatie en PR;
• Zich graag wil inzetten voor kwetsbare medeburgers, en ten minste vier uur per week beschikbaar is;
• Betrokken is bij een christelijke gemeenschap.

Interesse?
Als je interesse hebt in één van de functies, of er meer over wilt weten, dan kun je contact opnemen met Joost van der Valk, de voorzitter van Stichting Utrecht op Orde, per mail: joost.vandervalk@suoo.nl of telefonisch: 06-27130596.