Help mensen zonder verblijfsvergunning van de straat

Met de versoepelingen van de Corona-richtlijnen van de overheid, start de bekende Utrechtse hulporganisatie voor vluchtelingen STIL een nieuwe campagne om gastadressen te werven. Het gaat om logeerplekken voor mensen zonder verblijfsvergunning die anders op straat zouden staan. Met een filmpje roept STIL mensen op hun deur te openen.

Dankzij haar particuliere netwerk van gastadressen door heel Nederland, kan STIL al jarenlang cliënten opvangen die anders op straat zouden leven. Zij hebben geen toegang tot  (legaal) werk, uitkering, verzekering, een woning of opvang. Ze kunnen geen kant op en lopen risico op misbruik en uitbuiting.

Om het werk te kunnen blijven doen en mensen op te kunnen vangen is Stil op zoek naar nieuwe gastadressen! Wil jij ook je deur openen en tijdelijk onderdak bieden? Lees dan meer op de website van STIL, stuur een mailtje naar info@stil-utrecht.nl. Of Bekijk hier het filmpje.