Nieuwe boeken in de Meimaand – Mariamaand

De maand mei is traditiegetrouw gewijd aan Maria.
Bij uitgeverij Batavia Publishers zijn deze maand twee boeken verschenen waarin Maria een belangrijke rol vervult:

Bezoek van boven
Een tijdloze, rijk geïllustreerde kroniek van ruim 400 pagina’s die 15 eeuwen Mariadevotie bestrijkt. Auteur Jeroen Sweijen gaat op zoek naar de boeiende verhalen achter 120 Mariaverschijningen door heel West-Europa, die aan de oorsprong liggen van een heiligdom, processie of devotie. Daarnaast besteedt hij aandacht aan wonderbaarlijke beelden en weldadige bronnen.

Terug naar de verloren tijd
Een boeiende reisroman door Zuid-Limburg als religieus antwoord op de moedeloos makende coronapandemie met al z’n maatschappelijke spanningen. In dit strijdbare boek neemt Auteur Andy Arnts zijn lezers mee naar een inspirerende wereld die nog mooi en goed is. Een wereld van ‘heimwee en herstel’, van grote Mariaverering, maar ook van relativering en fijnzinnige humor.

Meer informatie en bestellen: www.bataviapublishers.com