Kerstvieringen in de Pauluskerk met kerstspel voor kinderen vanaf zes

Ondanks de corona-beperkingen houdt de rooms-katholieke Pauluskerk in Utrecht drie kerstvieringen, met een speciale viering voor kinderen vanaf zes jaar.

De kinderviering onder leiding van Myriam Braakhuis is op donderdag 24 december, aanvang 18.30 u. Er wordt dan een kerstspel opgevoerd waarbij de kinderen vooraan bij het altaar mogen zitten.

Diezelfde avond om 22.30 u vindt de traditionele nachtviering plaats, maar dan als woord- en gebedsdienst. Voorgangers zijn Bart Koet en Jos Hettinga, het Paulus Jongerenkoor verzorgt de muziek.

Op vrijdag 25 december om 10.30 u gaat priester Henk Oostendorp voor in de eucharistieviering. Een kwartet uit de Paulus Cantorij verzorgt de muziek.

Eenieder is welkom en wordt van harte uitgenodigd om de vieringen via de livestreams te volgen met de link: http://online.paulusconnect.nl/

Vanwege corona is er een limiet aan het aantal kerkgangers. Toegang is beperkt maar dan uitsluitend na reserveren vooraf via www.katholiekutrecht.nl/vieringen/

De Pauluskerk zit aan het Willem-de-Zwijgerplantsoen 19 in de wijk Tuindorp.

In de kinderkerst zingt het Paulus Kinderkoor onder leiding van dirigente Daniëlle liedjes over een wonderlijke kerstbal en het ezeltje dat helemaal naar Bethlehem moet sjokken. In het kerstspel spelen dieren zoals dappere herdershonden en slaperige schapen een rol. Voor kinderen vanaf 6 jaar, maar natuurlijk zijn papa’s, mama’s, opa’s en oma’s net zo welkom. De viering duurt minder dan een uur.