Verbouwd Stiltecentrum Hoog Catharijne weer open

Dinsdag 24 november vanaf 12.00 uur is het Stiltecentrum Hoog Catharijne weer open. Al 45 jaar is er in Winkelcentrum Hoog Catharijne een stiltecentrum met kapel (Godebaldkwartier 74) waar u terecht kunt voor een moment van bezinning en gebed in de kapel of een praatje in de ontmoetingsruimte. Toen Hoog Catharijne werd gebouwd is de kapel gerealiseerd op de plek waar de Zusters van de Eucharistie eerder hun klooster hadden. Op de vertrouwde plek die echter na de verbouwing volkomen is veranderd opent nu het Stiltecentrum weer de deuren. U bent van harte welkom.
Om zo veel mogelijk open te kunnen zijn ziet het Stiltecentrum uit naar aanvulling voor de groep gastvrouwen en heren. Kom een dagdeel per week het enthousiaste (oecumenische) team versterken. Info: pastor@stiltecentrum.nl
Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 10.00-14.00 uur.