JobHulpMaatje zoekt maatjes

JobHulpMaatje is er voor mensen die op zoek zijn naar een baan of die niet op hun plek zitten. Werkloos zijn is heftig en heeft niet alleen invloed op de werkzoekende, maar ook op zijn/haar omgeving. JobHulpMaatje geeft de werkzoekende een steuntje in de rug en helpt hem/haar op weg naar (vrijwilligers)werk. Door deelname aan JobGroups en individuele trajecten denken ze met de werkzoekende mee over wie hij is, wat hij kan en wat hij écht wil.
Omdat ze dit programma aan meer mensen willen aanbieden, zijn ze op zoek naar nieuwe Maatjes. Als Maatje geef je individuele begeleiding aan een werkzoekende die een jobgroup heeft doorlopen. Een overzichtelijke taak waarbij je van grote betekenis bent voor een naaste! Klinkt dit als iets voor u, of heeft u nog vragen? Mail dan naar info@jobhulpmaatje.nl. Voor meer informatie: www.jobhulpmaatje.nl