Vacature voor facilitair medewerk(st)er bij bisdom

Het Aartsbisdom Utrecht is op zoek naar een facilitair medewerk(st)er. In principe gaat het om een fulltime functie (37,5 uur per week), maar eventueel is een aanstelling in deeltijd ook mogelijk. De werkzaamheden bestaan vooral uit het schoonmaken van werkkamers maar er is ook meer ‘traditioneel’ huishoudelijk werk, zoals het in de boenwas zetten van antiek meubilair, zilver poetsen en het wassen en strijken van paramenten. Daarnaast behoort de catering voor vergaderingen tot de taken. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie (met veel ‘traditioneel’ huishoudelijk werk) is een pré. Het Aartsbisdom Utrecht biedt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Sollicitatiebrieven (inclusief c.v.) kunnen vóór 1 december worden gestuurd naar het Aartsbisdom Utrecht, t.a.v. mr. J.L.W.M. Zuijdwijk, Maliebaan 40, 3581 CR Utrecht of per e-mail.

De volledige vacaturetekst vindt u op de site van het Aartsbisdom Utrecht.