Overzicht openstelling Kathedraal i.v.m. overlijden Z.E. Kardinaal Adrianus Simonis

  • Dinsdag 8 september is de Kathedraal open.
  • Woensdag 9 september, 12:00 uur tot 20.00 uur: gelegenheid tot afscheid nemen van Z.E. Kardinaal Adrianus Simonis. U kunt een kaartje meenemen met een persoonlijke boodschap. I.v.m. corona is er geen condoleanceregister. Er worden gedachtenisprentjes uitgedeeld.
  • Woensdag 9 september om 20.00 uur zullen de Rector en de  priesterstudenten van het Ariënsinstituut de Vespers voor de overledenen bidden. Er is geen avondmis om 19.00 uur.
  • Donderdag 10 september, 11:00 uur. Uitvaartmis. Voorganger: Z.E. Kardinaal Willem Eijk. Deze Uitvaartmis is i.v.m. corona slechts op uitnodiging toegankelijk. De Uitvaartmis wordt rechtstreeks uitgezonden op televisie door KRO-NCRV.
  • De Kardinaal wordt begraven op de RK Begraafplaats St. Barbara aan de Prinsessenlaan.