Catechese-cursus opname in de R.K. Kerk

Als u opgenomen wilt worden in de Rooms-Katholieke Kerk bieden de samenwerkende parochies Katholiek Utrecht u een catechese-cursus aan die u voorbereidt op het ontvangen van het Sacrament van het H. Doopsel. En als u al gedoopt bent, en/of u wilt overgaan naar de Rooms-Katholieke Kerk, dan bereidt deze cursus u ook voor op het ontvangen van het Sacrament van het H. Vormsel.

De cursus wordt gegeven door pater dr. Martijn Schrama o.s.a. en bestaat uit 10 bijeenkomsten. Het cursusmateriaal bestaat uit het Geloofsboek Belgische Bisschoppen (ISBN 9789020951660), zelf aan te schaffen (verkrijgbaar via internet). Uw aanwezigheid bij alle sessies wordt verondersteld. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Data:

De bijeenkomsten vinden plaats telkens op een donderdag:
– 24 september, 22 oktober, 19 november, 17 december 2020 en
– 21 januari, 18 februari, 18 maart, 22 april, 20 mei en 24 juni 2021.

Aanvang 20.00 uur, op het adres, Jacobskerkhof 2, hoek Oudegracht.

U kunt zich opgeven per e-mail: secretariaat@katholiekutrecht.nl of per post: Secretariaat Katholiek Utrecht, Adriaen van Ostadelaan 4, 3583 AJ Utrecht.