Vieringen in de Dominicuskerk vanaf 5 juli

Zondag 5 juli is het eindelijk zover: we gaan weer samen vieren in onze Dominicuskerk. Van harte welkom!

Natuurlijk moeten we ons aan bepaalde regels houden, maar die nemen we voor lief. Wij zorgen voor veilige looproutes en hygiënezuilen. Van u vragen wij om niet te komen als u koorts hebt of verkouden bent. Bij de ingang ligt een presentielijst die u moet tekenen. Na afloop is er geen koffie en van de wc kan alleen in noodgevallen gebruik worden gemaakt.

Net als overal geldt ook in de kerk: aanmelden is verplicht. Graag uiterlijk de dag vóór de viering. Het liefst per mail naar info@huisvandominicus.nl maar bellen mag ook: 030-2935245 (werkdagen tussen 9.00-12.00 uur).

We zien u heel graag op 5 juli. De Paaskaars wordt alsnog feestelijk binnengedragen. Stefan Mangnus o.p. gaat voor in de eucharistieviering.

Hartelijke groet,

Leny Beemer

Namens het Huis van Dominicus