Rafaels oliebollen en Minimarkt festijn 2019

Dinsdag 31 december 2019 van 10:00 – 13:30 uur

Prijs: 5 stuks voor € 2,50

Het is na velen jaren niet meer weg te denken het oliebollen bakken en de Minimarkt in de Rafaëlkerk op 31 december van elke jaar en mag hiermee een traditie genoemd worden. Nadat de voorbereidingen zijn getroffen wordt vroeg in de ochtend van de 31 december gestart met het bakken van de oliebollen door de vele vrijwilligers onder bezielende leiding van Bert Vermeulen en Jos Sangers.

Nadat het in de begin jaren een festijn was wat vooral gericht was op de eigen geloofsgemeenschap is het in de laatste jaren uitgegroeid tot een dag die ook door veel mensen buiten de geloofsgemeenschap wordt bezocht. De ‘bakkers’ en de ‘kraamverkopers’ van de Rafaël geloofsgemeenschap willen daarom graag meer ‘‘verbinding’’ maken met de geloofsgemeenschappen van de St. Ludgerus-, Martinus- en Salvatorparochie. Ze nodigen u dan ook van harte uit om een bezoekje te brengen aan de minimarkt voor het kopen van een stuk waar u al jaren naar op zoek bent of te komen genieten van een vers gebakken oliebol met een bakje koffie of thee.

De opbrengt uit de minimarkt en de verkoop van de oliebollen wordt gebruikt voor bijzondere activiteiten zoals vorig jaar een deel van de kosten voor bedevaart naar Kevelaar mee is gefinancierd.

Bestellen oliebollen

Voor gelovigen vanuit alle geloofsgemeenschappen is het mogelijk om oliebollen te bestellen. Dit kunt u doen door een email te sturen naar fam.sangers@planet.nl met daarin u naam, adres en telefoonnummer en het aantal oliebollen wat u wilt bestellen. Verder is ook mogelijk door onderstaand formulier in te vullen en deze te bezorgen of op te sturen naar: Lichtenberchdreef 4, 3562 RD Utrecht. De bestelling dient uiterlijk zaterdag 28 december 2019 binnen te zijn.

Afhalen: dinsdag 31 december tussen 11:00 tot 14:30, Rafaëlkerk, Lichtenberchdreef 4, 3562 RD Utrecht.

Helpende handjes

In het kader van de verbinding met de geloofsgemeenschappen nodigen Bert Vermeulen en Jos Sangers u namens de ‘bakkers’ en kraamverkopers’ uit om een bijdragen te leveren aan deze dag. Dit kunt u doen door te helpen met het bakken van de oliebollen of verkopen tijdens de minimarkt op dinsdag 31 december 2019 of bij de voorbereidende werkzaamheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jos Sangers. Tel: 06 554 829 09 (19:00 – 22:30 uur) of per email: fam.sangers@planet.nl

 

Mooie kleine spullen voor de minimarkt zijn welkom (geen meubels) U kunt deze inleveren bij de pastorie op dinsdag en vrijdag tussen 10:30 – 15:00 uur.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Ik bestel  _______              Stuks oliebollen á € 0,50 =  €

 

Naam:    _____________________________________________________

 

Adres:    _______________________________________________________

 

Postcode:__________      Plaats: ___________________________________

 

Telefoonnummer:______________________________________________

 

Ja, ik stel mij beschikbaar om te komen helpen, bel me voor het geven van meer informatie.

U kunt ook het bestelformulier hier downloaden.