Jaarprogramma jongerenpastoraat 2019-2020

De jaarkalender voor 2019-2020 van Jong Aartsbisdom is verschenen. Hierop staan de activiteiten voor jongeren via het JPU (jongerenplatform Utrecht), maar bijvoorbeeld ook de Tarcisiusdag voor misdienaars en de vormelingendagen van de vicariaten.

Het JPU organiseert activiteiten voor jongeren van het aartsbisdom tussen de 16 en 30 jaar oud. “Door het jaar heen komen we op verschillende plekken samen waarbij we gezelligheid combineren met verdieping. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, kijk dan op onze website (www.jongaartsbisdom.nl), Facebook (www.facebook.com/jongaartsbisdom) of Instagram (www.instagram.com/jongaartsbisdom). Of stuur een e-mail naar jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl,” zo zegt jongerenwerker Sarah Mijhad. Voor de Tarcisiusdag en de Vormelingendagen werken andere teams, Mijhad is ook daarvoor de contactpersoon.

Er zijn twee versies gemaakt van de kalender: de ene bevat het complete overzicht met alle activiteiten van Jong Aartsbisdom, op de andere staan alleen de activiteiten van het JPU. Beide kalenders zijn te vinden op www.jongaartsbisdom.nl.