Wil jij ook zingen bij Cantemus Domino?

Kom dan naar de open repetitie van ons koor. In de koffiezaal van de St. Augustinuskerk (Rozenstraat 1) op dinsdagavond 4 juni. De deur staat open vanaf 19.30 uur. De repetitie begint om 19.45 uur.

Cantemus Domino, een gemengd koor met 30 leden, is een enthousiaste groep mensen die al jarenlang met veel plezier samen muziek maakt met een veelzijdig repertoire. Wij zingen zowel Latijnse als Nederlandse gezangen. Iedere dinsdagavond wordt gerepeteerd in de zaal naast de kerk onder leiding van dirigent Ardaan Dercksen en organist Paul van der Woude. De goede sfeer en gezelligheid binnen het koor wordt door de leden als bijzonder ervaren. Vanwege de restauratie van de St. Augustinuskerk zingt het koor momenteel in diverse andere katholieke kerken in Utrecht.

Wees welkom op de open repetitieavond!