Doe mee met projectkoor Vormselviering 8 juni

Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen om te kunnen zeggen dat het projectkoor bij de Vormselviering voor de jongeren van Utrecht door kan gaan. Die viering vindt plaats op zaterdag 8 juni 18.30 uur in de kathedrale Catharinakerk. Méér zangers blijven nog welkom.

Het projectkoor, dat wordt begeleid door Sjef Geraerts (piano/orgel) en Miriam Klaassen (dirigent Johannes Bernarduskerk), zal tweemaal repeteren: op dinsdag 28 mei 19.45 in de Johannes Bernarduskerk en op woensdag 5 juni 19.45 uur in de kathedraal. Zangprogramma: vaste gezangen uit Paus Joannesmis. En daarbij openingslied: Geest van God, adem van leven; slotlied: De Geest des Heren heeft een nieuw begin gemaakt. En verder Taizé-liederen: Laudate Dominum, Alleluia, Veni Sancte Spiritus, Confitemini, Nada te turbe, Singt dem Herrn, en Heureux qui s’abandonne.

Meld uw belangstelling graag met een mail: secretariaat@katholiekutrecht.nl – muziek wordt dan toegezonden.