Vrijwilligers gezocht

Stichting van Hagar tot Ruth is op zoekt naar nieuwe vrijwilligers!

Met een team vrijwilligers geven we laagdrempelig naailes handwerkles aan buurtbewoners en nieuwkomers in Utrecht. Iedereen is welkom en ons hart gaat speciaal uit naar hen die om wat voor reden dan ook sociaal of financieel kwetsbaar zijn. Op onze groepen heerst een veilige, betrokken en laagdrempelige sfeer en er ontstaan hele mooie processen als mensen van verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en hun talenten en kwaliteiten inzetten.

Naast deze deelnemersgroepen bieden wij plek aan mensen die graag een stapje willen zetten naar meedoen in de maatschappij of zelfs richting de arbeidsmarkt. Deze vrijwilligers werken op onze maakgroepen aan producten die wij zelf ontwerpen en verkopen of die wij maken in opdracht van derden. Met de opbrengsten kunnen we onze activiteiten blijven aanbieden. We hebben geen winstoogmerk.

Sinds december hebben we een eigen locatie aan de Europalaan in Utrecht en nu hebben dus de ruimte om meer groepen te starten. We zijn daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Vind u het leuk om nieuwe mensen met elkaar in contact te brengen. Kunt u goed handwerken of naaien en wilt u die kennis overdragen? En bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan nodigen we u graag uit om bij ons te komen kijken.

Meer informatie over ons en over onze activiteiten vind u op onze website: www.vanHtotR.nl of op onze facebook pagina: facebook.com/vanHtotR.
U kunt ook contact opnemen via email: vanHtotR@gmail.com of telefoon 06-39489773.

“We willen onze deelnemers een positieve daginvulling geven, waarbij ze niet alleen mooie spullen kunnen maken, maar ook kunnen oefenen met de Nederlandse taal en contact kunnen leggen met mede buurtbewoners”.

* Hagar betekent vluchteling en Ruth betekent vriendin. We zijn allemaal van tijd tot tijd Hagar en allemaal kunnen we uitgroeien tot Ruth. En dat is precies wat we willen bereiken met onze groepen! Dat Hagar bij ons tot rust kan komen en op mag bloeien tot Ruth. Wat je achtergrond ook is.