Bezoek aan de Josephkerk

Op 22 augustus was pastoor Boogers op bezoek bij de Josephkerk aan de Draaiweg te Utrecht. Na een hartelijk ontvangst begon de dag met een gebedsdienst waar o.a. werd gezongen uit een eigen uitgave genaamd De Joseph zingt met aandacht, ook werd er gelezen uit de Schrift. Na de gebedsdienst was het tijd voor een kopje koffie en kreeg pastoor Boogers de gelegenheid om de parochianen van de Josephkerk beter te leren kennen. Ook werd hem een kopie van het mooie De Joseph zingt met aandacht cadeau gegeven. De parochianen drukten in hun gesprekken met de pastoor hun zorgen en twijfels uit over de toekomst van de Josephkerk. Pastoor Boogers luisterde hiernaar met aandacht. Het bezoek werd afgesloten met een uitgebreide rondleiding door de prachtige Josephkerk. Kijk hieronder voor een sfeerimpressie.